Tarieven

Groot-, midden- en kleinbedrijf, Facturis is er voor elke onderneming in Nederland. Voor grootbedrijven bieden wij specifiek maatwerk, en voor midden- en kleinbedrijf bieden wij vaste tarieven. Meld je nu gratis aan!

Facturis Community

Hét online platform dat bijdraagt aan een optimale financiële situatie van middel- of kleinbedrijf, door het faciliteren van een effciëntere stroom van uw inkomende en uitgaande facturen, het ophalen van digitale incassomachtigingen, online betaalmogelijkheden en zelfs kortingen bij snelle betalingen. Hierdoor kunt u zich weer volledig focussen op een efficiënte workflow en wij op uw optimale cashflow.

Tarieven Facturis Community opvragen

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen of mailen.

 
+31 (0) 88 848 84 00
info@facturis.com

Facturis Enterprise

Dé maatwerkoplossing voor grootbedrijven met 20.000 facturen per jaar of meer. Met de mogelijkheid tot het implementeren van meerdere boekhoudpakketten en het gebruiken van meerdere factuurvariaties, kunt u op grote schaal moeite, kosten en tijd besparen.

Maatwerk opvragen

Door het gebruik van Facturis is onze service verbeterd, kunnen wij duurzaam ondernemen en realiseren we substantiële kostenbesparingen.

Dennis Gerritzen

Accon Avm