Onze diensten,
uw optimale cashflow.

Met de diensten van Facturis kunt u uw facturatieprocessen efficienter inrichten, digitaal incassomachtigingen ophalen, uw klanten gemakkelijker en direct online laten betalen en hen kortingen aanbieden bij snelle betalingen. Onze diensten kunnen afgenomen worden als totaalpakket, of als losse modules.

Rabobank Leveranciers

Rabobank biedt leveranciers versnelde betaling bij digitaal factureren

Met ingang van april 2017 kunnen leveranciers van Rabobank naast digitaal factureren ook kiezen voor een versnelde betaling van hun factuur. In ruil voor een kleine korting bepaalt men zelf het moment van uitbetaling. De service heet ‘Versneld Betalen’ en wordt uitgevoerd door Rabobank-dochter Facturis.

 

Betaling kan al twee dagen na ontvangst en goedkeuring van de factuur plaatsvinden. Leveranciers kunnen hiermee hun debiteuren posities makkelijk en snel liquide maken. Er is geen minimum of maximum factuurbedrag verbonden aan de service en het aantal facturen is ongelimiteerd.

 

Het enige wat u nodig heeft om gebruik te maken van deze service, is toegang tot het Facturis platform. Hieraan zijn geen startkosten verbonden. U kunt handmatig een factuur aanmaken, uploaden of een koppeling leggen met uw boekhoudpakket. Naast digitaal factureren aan de Rabobank, kunt u met de Facturatie Diensten ook uw overige facturen op gewenste wijze verzenden.

 

 

Met Versneld Betalen bepaalt u wanneer Rabobank betaalt. De gebruikelijke betaaltermijn is 30 dagen. Met Versneld Betalen kiest u bijvoorbeeld voor betaling binnen 20 dagen tegen een korting van 0,25% op het factuurbedrag exclusief btw. Voor betaling binnen 10 dagen geldt een korting van 0.6%. Voor betaling binnen 1 dag een korting van 1%.

 

De percentages zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Binnen het platform zijn de actuele percentages beschikbaar.

Uw betrouwbare partner

Rabobank-dochter Facturis faciliteert de verzending van uw factuur aan Rabobank. Facturis richt zich op het optimaliseren van de geldstromen voor groot-, midden- en kleinbedrijf. Door het automatiseren van debiteurenbeheer en creditmanagement verbetert Facturis uw cashflow en reduceert uw kredietbehoefte.

Tarieven - Geen startkosten, begin direct

Factuur naar de Rabobank Kosteloos

 

De tarieven zijn exclusief 21% btw en bancaire kosten.

Voorbeeld

Stel, uw factuurbedrag exclusief btw is € 1.000. Kiest u voor de standaard betaaltermijn van 30 dagen, dan krijgt u het volledige bedrag uitbetaald. Kiest u voor een snellere betaaldatum, dan kiest u voor Versneld Betalen.

 

 

Voordelen

 • Digitaal factureren aan Rabobank.
 • Vooraf controle op uw factuur.
 • Snelle uitbetaling van al uw facturen aan Rabobank.
 • Keuze van datum uitbetaling factuur.
 • Optimalisatie van uw cashflow.
 • Facturen op Facturis platform opmaken of uploaden als pdf.
 • Mogelijkheden tot koppeling van facturatie- of boekhoudpakket.
 • Inzicht in uw facturen via dashboard.

Zo werkt het

 1. Ga naar www.facturis.com
 2. Kik op “Meld u gratis aan” of “Login” en vul uw e-mailadres in, u ontvangt een activatielink.
 3. Registreer uw bedrijfsgegevens; u ontvangt een registratielink in uw e-mail.
 4. Bepaal uw instellingen en koppel desgewenst uw facturatie- of boekhoudpakket.
 5. Maak of upload uw factuur en verstuur deze naar Rabobank.
 6. Ontvang een voorstel van Rabobank zodra uw factuur is goedgekeurd en kies uw moment van uitbetaling.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen of mailen.

 
+31 (0) 88 848 84 00
info@facturis.com