Facturis PayMail Diensten beschikbaar

Facturis lanceert haar nieuwe dienst PayMail. Hiermee biedt u uw klanten het gemak om hun per e-mail ontvangen factuur direct online af te rekenen. Uw klanten ontvangen per e-mail uw factuur, die ze vervolgens door middel van een betaalknop direct kunnen afrekenen. U heeft direct inzicht in de status van de betaling, wel zo gemakkelijk.

PayMail Diensten van Facturis
Met een PayMail ontvangen uw klanten per e-mail hun factuur. Deze kan als bijlage worden meegestuurd of worden geraadpleegd via een beveiligde link. In de mail is ook een directe betaallink opgenomen. In deze link kunnen een of meerdere betaalmethoden worden opgenomen, zoals iDEAL of creditcard. Ook is het mogelijk een vervaldatum mee te geven aan de PayMail. De betaalstatus is ook voor uw debiteur zichtbaar.

Na het versturen van een PayMail kunt u de voortgang volgen. U kunt zien of de e-mail is verstuurd of ontvangen, maar ook of de betaallink is aangeklikt. Daarnaast kunt u op het Facturis-platform real-time zien wanneer uw klant heeft betaald.

Ideaal voor betalingen van consumenten
Heeft u Facturis aan uw boekhoudpakket gekoppeld, dan wordt na het invoeren van een factuur automatisch een PayMail opgemaakt en verstuurd. U kunt echter ook gebruik maken van PayMail Direct. Dit is een handmatig opgemaakt betaalverzoek, die u vanuit het platform van Facturis kunt versturen. PayMail is geschikt voor bedrijven die hun particuliere en MKB-klanten de mogelijkheid willen bieden facturen direct te (laten) betalen via bijvoorbeeld iDEAL of creditcard.

Klik hier voor de PayMail Diensten pagina